Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

TikTok are peste 700 de milioane de utilizatori

0
14 Apr 2021 08:13:12
Autor: News.ro
Foto Unsplash.com
Foto Unsplash.com

TikTok a anunţat, în cadrul unui eveniment de advertising în care îşi prezenta noile formate de reclame, câţi utilizatori are la nivel global, o informaţie pe care a evitat să o facă publică până acum.

În goana după monetizare, TikTok va lansa noi formate de reclame. Acestea s-au aflat în centrul atenţiei în cadrul unui eveniment la care au fost invitaţi advertiserii din Statele Unite.

Dincolo de reclame, pentru a-şi convinge partenerii că au de ce să cumpere reclamă, TikTok a trebuit să se laude cu numărul de utilizatori la care ajuns.

Cum se ştia deja, în Statele Unite există peste 100 de milioane de utilizatori. Informaţia nouă, dar deloc surprinzătoare, este că reţeaua chineză are o bază mare de utilizatori tineri - 59% dintre aceştia au sub 24 de ani.

Şi mai interesantă este cifra privind numărul de utilizatori la nivel mondial. TikTok spune că are, în total, 732 de milioane de utilizatori lunari - care deschid aplicaţia cel puţin o dată pe lună.

Cifra înaintată de TikTok este în discrepanţă cu estimările neoficiale de până acum, care susţineau că platforma chinezească se apropie cu paşi mari de pragul de 1 miliard de utilizatori, ceea ce, aflăm acum, nu este adevărat.

În cadrul aceluiaşi eveniment, cei de la TikTok au mai afirmat, pentru a motiva şi mai mult cumpărarea de reclame, că 47% dintre utilizatorii săi cumpără ceva ce văd în cadrul platformei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările