Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Cum a ajuns moartea Ilenei Ciuculete să-i umple de bani pe cerşetori. Cele mai noi trucuri folosite în industria milei

1
29 Mar 2017 15:31:27
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Femeia din imagine s-a ras în cap pentru a-i păcăli pe trecători că are cancer FOTO Poliţia Locală Botoşani
Femeia din imagine s-a ras în cap pentru a-i păcăli pe trecători că are cancer FOTO Poliţia Locală Botoşani

Cerşetorii găsesc în permanenţă noi trucuri pentru a-i impresiona pe trecători. Unul dintre aceştia s-a folosit inclusiv de numele Ilenei Ciuculete pentru a obţine bani.

Cerşetorii sunt foarte inventivi. Asta o ştie toată lumea. Industria milei însă nu cunoaşte limită în materie de fantezie, iar ultimele cazuri constatate de Poliţia Locală din municipiul Botoşani sunt cel mai bun exemplu. Inclusiv moartea artistei Ileana Ciuculete a devenit sursă de inspiraţie pentru cerşetorii din nordul Moldovei.

Bani câştigaţi de pe urma Ilenei Ciuculete

Poliţiştii Locali din Botoşani au dat săptămâna trecută peste Alexandru Iulian G., un tânăr de 21 de ani din Gura Humorului care cerşea în parcul din apropierea Teatrului „Mihai Eminescu” din municipiul Botoşani. Modul în care stârnea mila trecătorilor este stupefiant. Bine îmbrăcat, acesta mima o tristeţe extremă şi povestea printre lacrimi botoşănenilor dispuşi să-l asculte că vine de la înmormântarea artistei Ileana Ciuculete. Culmea trucul a mers de minune. Într-o singură oră a reuşit să câştige din cerşit peste 100 de lei.

Mii de lei din industria milei

Cerşetorii câştigă de multe ori sume consistente. Chiar şi în momentul în care folosesc tertipuri hilare sau greu de crezut. Tot acum o săptămână, poliţiştii locali botoşăneni au mai înregistrat câteva cazuri de cerşetorie, care au atras atenţia. O femeie din Câmpulung, de exemplu, a reuşit în doar câteva ore să câştige peste 300 de lei, stând doar cu mâna întisă şi spunând oamenilor că are cancer. Pentru a fi credibilă s-a dus şi s-a ras în cap, demonstrând astfel că i-a căzut părul de la tratamente. O altă tânără, de numai 22 de ani, din Suceava şi-a folosit copilul de numai un an şi şase luni pentru a face rost de bani. 

Deşi ploua abundent, copilul a fost lăsat să îndure frigul pentru a stârni mila trecătorilor. În fine un alt bărbat de 46 de ani din Liteni, judeţul Suceava, după câteva ore de cerşit a reuşit să adune peste 230 de lei. Botoşaniul este căutat de cerşetori din toată Moldova, spun poliţiştii locali. ”Municipiul Botoşani, a devenit El Dorado al Moldovei„, spun reprezentanţii Poliţiei Locale. Motivul este simplu. S-a dus vestea că botoşănenii sunt mai miloşi.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Un bărbat din Dolj s-a îmbogăţit prin folosirea copiilor la cerşit în Italia. Minorii erau ţinuţi în sclavie şi obligaţi să facă rost de bani

VIDEO Gruparea care duce zilnic copii la cerşit şi „gubele”, nederanjată de autorităţi. Romii sunt foarte agresivi
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Teodorus
29.03.2017, 16:31:45

Dacă zici moldojeni ai zis tot!

Modifică Setările