Botoşani

articolul anterior articolul urmator

Moarte îngrozitoare pentru un bărbat de 54 de ani. A fost încolţit de o haită de câini

1
19 Jan 2022 09:50:03
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Bărbatul a fost găsit la marginea satului( foto generic) |FOTO Adevărul
Bărbatul a fost găsit la marginea satului( foto generic) |FOTO Adevărul

Un bărbat din judeţul Botoşani a sfârşit mort pe un câmp, după ce a fost încolţit de o haită de câini. Victima avea mai multe urme de muşcături de corp şi hainele rupte.

În cursul zilei de marţi, sătenii din Broscăuţi, judeţul Botoşani au făcut o descoperire şocantă chiar la marginea satului. Pe un teren viran zăcea cadavrul unui consătean de 54 de ani, cu hainele rupte şi urme vizibile de muşcături. 

Oamenii au chemat Poliţia iar în urma primelor investigaţii s-a ajuns la concluzia că bărbatul a murit în noaptea de luni către marţi, după ce a fost atacat de o haită de câini. Acesta a traversat un teren agricol, după lăsarea întunericului, către marginea satului. 

A fost însă atacat de o haită de câini. Bărbatul a încercat să scape, dar se pare a fost încolţit şi muşcat în repetate rânduri. 

Până şi pantofii aveau urme de muşcături. Moartea a survenit însă de la o hemoragie, dar şi de la şocul hipotermic. Încercând să fugă de câinii care-l muşcau, bărbatul s-ar fi împiedicat şi în urma căderii a suferit o fractură deschisă în două locuri. Săteanul nu a mai putut ajunge la casele din apropiere pentru a cere ajutor.  

Vă recomandăm să citiţi şi:
 
Copil de 6 ani dintr-un sat din Constanţa, găsit mort cu multiple muşcături de câine UPDATE
 
Doi copii care mergeau la colindat şi vecinul care a venit să-i salveze, muşcaţi de câini. Cum a reacţionat tatăl minorilor

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ionica Porumbel
27.01.2022, 19:16:59

Un „consătean” nu pleca de-acasă fără o bâtă noduroasă zdravănă. A mers pe înserat și cică nu l-a auzit nimeni. Păi, numai lătratul de la câțiva câini și se aude în liniștea serii de iarnă de la kilometri distanță. Omul avea unele revendicări serioase prin zonă, dacă a plecat așa discret. Probabil bani de hanglea. Oricum ai da-o, „o fractură deschisă în două locuri” (dacă este fractură dublă deschisă, atunci au fost răngi coordonate) nu rezistă la povestea spusă.

Modifică Setările