Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Forţe proaspete. Noii poliţişti, încadraţi din sursă externă la IPJ, la datorie

1
7 Jul 2016 12:20:35
Autor: Ionela Stănilă
Noii poliţişti au ajuns la IPJ Calarasi FOTO IPJ Calaraşi
Noii poliţişti au ajuns la IPJ Calarasi FOTO IPJ Calaraşi

42 de agenţi de poliţie au intrat în rândurile poliţiştilor călărăşeni, începând cu 1 iulie. Aceştia au promovat  în luna mai 2016 examentul de încadrare din sursă externă şi reîncadrare.


Cei 42 agenţi de poliţie au fost întâmpinaţi de conducerea IPJ Călăraşi, care i-a asigurat pe cei mai noi poliţişti de tot sprijinul în exercitarea profesiei, care implică devotament, seriozitate, bunăvoinţă şi fermitate.
Pe 11 iulie, proaspeţii agenţi vor depune jurământul de credinţă, după care vor lua parte la un curs intensiv de pregătire teoretică şi practică, organizat la una dintre unităţile de învăţământ ale M.A.I. La finalul pregătirii ei vor susşine un examen de  absolvire, în urma căruia  vor afla dacă rămân în rândurile oamenilor legii.

În ce localităţi vor fi repartizaţi

Cele 42 de posturi sunt repartizate în comunele Alexandru Odobescu, Ciocăneşti, Cuza Vodă, Dorobanţu, Grădiştea, Independenţa, Ulmu, Dragalina, Perişoru, Dragos Vodă, Ştefan Vodă, Dor Mărunt, Borcea, Dichiseni, Jegălia, Roseţi, Gălbinaşi, Fundeni, Plătăreşti, Sohatu, Vasilaţi, Chirnogi, Mânăstirea,  Radovanu, Ulmeni, Sohatu, Crivăţ, Gurbăneşti, Săruleşti, Tămădău Mare, Belciugatele şi Frăsinet. IPJ Călăraşi a precizat că agenţii vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă şi după ce vor promova examenul de definitivare în carieră.
 

Vă recomandăm şi:

Evaluare. Candidaţii care vor să devină agenţi de poliţie, testaţi psihologic pe 25 şi 26 aprilie

549 de candidaţi vor să devină agenţi. Concursul este programat pe 14 mai

Ce probe sportive susţin candidaţii care vor o slujbă în Poliţie. Rezultatul testărilor nu poate fi contestat

Poliţia face angajări. Cine şi în ce condiţii se poate înscrie la concurs

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Romanul
7.07.2016, 12:36:40

Întâmplarea face să cunosc doi astfel de noi polițiști. Niste pilangii ai mafiei PSD, să ne ferească Dumnezeu de așa achiziții noi în poliție. De fapt intr-o tara ca Romania , angajările se fac pe ușă din dos.

Modifică Setările