Focşani

articolul anterior articolul urmator

Poliţist ameninţat cu moartea de un individ pus pe scandal: „Îţi împrăştii creierii, îţi mănânc carnea şi arunc cadavrul tău în pădure“

0
10 Oct 2019 12:39:37
Autor: Borcea Stefan
Bărbatul a fost reţinut
Bărbatul a fost reţinut

Fratele său, care a participat la scandal, a fost pus sub control judiciar. Cei doi fraţi nu şi-au recunoscut faptele.

Doi fraţi din Vrancea, unul de 20 de ani şi celălalt de 22 de ani, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj prin ameninţare.

Victimele celor doi au fost şapte poliţişti cărora inculpaţii le-au adresat ameninţări chiar în sediul Poliţiei Municipiului Focşani.

Fapta s-a întâmplat în luna septembrie, după ce vecinul celor doi a sesizat poliţia că aceştia perturbă liniştea publică la locuinţa lor din Vînători.

Mai exact, aceştia erau băuţi şi au dat muzica la refuz, iar unul dintre vecin le-a atras atenţia că este târziu şi ar trebui să-i respecte şi pe ceilalţi.

Cum cei doi erau puşi pe scandal, vecinul a sunat la 112 şi poliţiştii i-au încătuşat şi i-au adus la audieri la Focşani. Aici, cei doi fraţi au continuat cu ameninţările, tânărul de 20 de ani spunându-i unuia dintre poliţişti că „îl va tăia cu sabia, îi va mânca carnea şi îi va arunca cadavrul în pădure”, iar altuia i-a spus că „îi va da un pumn şi îi va împrăştia creierii pe pereţi”.

Doar acesta a fost arestat preventiv, întrucât are antecedente şi abia ieşise din puşcărie, celălalt fiind pus sub control judiciar.

La audieri, cei doi fraţi nu au recunoscut comiterea faptelor retinute în sarcina lor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii