Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Nuntă cu 140 de participanţi, oprită de poliţişti vineri seară într-un restaurant din Tecuci. Nuntaşii, amendaţi

13
16 Jan 2021 10:16:45
Autor: Costel Crangan
Nuntaşii erau înghesuiţi la maxim în restaurant FOTO Lider FM
Nuntaşii erau înghesuiţi la maxim în restaurant FOTO Lider FM

Nuntaşii erau în majoritate covârşitoare din localităţile Toflea şi Brăhăşeşti (judeţul Galaţi). Potrivit unor informaţii neoficiale, petrecerea a fost organizată de un cunoscut lider al comunităţii rome din judeţ.

O nuntă cu peste 140 de invitaţi a fost oprită, vineri seară, la Tecuci, de Poliţie şi Jandarmerie. Evenimentul privat avea loc într-un cunoscut salon din oraş, iar mirii şi invitaţii (în marea majoritate) erau din localităţile gălăţene Toflea şi Brăhăşeşti.

După cum au confirmat surse din poliţie, nuntaşii stăteau înghesuiţi ca sardalele în restaurant, mesele cu câte 10 persoane fiecare fiind aşezate una lângă alta, fără pic de distanţare fizică şi cu încălcarea tuturor restricţiilor legale legate de pandemie.

Poliţia Tecuci urmează sa aplice sancţiuni contravenţionale organizatorului nunţii şi proprietarului salonului. Potrivit Legii 55/2020, evenimentele publice şi private sunt interzise. 

Surse neoficiale ne-au dezvăluit că petrecerea a fost organizată de un cunoscut lider al comunităţii rome din Galaţi şi că la nuntă ar fi participat şi persoane plătite din fonduri publice (angajaţi ai unor primării, dar şi ai subsecretariatului de stat pentru minorităţi) pentru a media relaţia dintre comunitatea etnică amintită şi autorităţi, tocmai din perspectiva respectării legilor statului român. Vom reveni cu detalii.

Vă recomandăm şi:

 Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti, la Botoşani. Maşina lor era burduşită cu ţigări VIDEO

 Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat părinţii pentru vaccinare. Platforma a funcţionat bine

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

legiolegio
16.01.2021, 10:28:03

Ia uitati-va ce culoare si cine sant nuntasii ,sant discriminatii nostrii cei de toate zilele ,sant fiintele pe care bietii romani sant nevoiti sa-i suporte ,sa-i hraneasca sa le asigur sanatatea gratuit si sa le suporte furturile ,jafurile ,talharriile ,agresiunile ,cersetoriile ,incultura ,OARE PANA CAND ?

+9 (9 voturi)
tuturor iobag
16.01.2021, 10:44:22

personajul central din poza spune tot despre hetnia care a organizat nunta .... astia stiu de regului cum stiu eu fizica cuantica . ca sa fiu rau : o fi fost un congres haur .....

+4 (4 voturi)
gyll
16.01.2021, 10:58:33

Nu știu ce comunitate este comunitatea rromilor dar știu că în România s-a promulgat o lege prin care populația majoritară este discriminată vis-a-vis de minoritarii țigani.

+8 (8 voturi)
nea Ilie de la sculărie
16.01.2021, 11:34:00

marocani moldoveni... combinatia fatala

+1 (3 voturi)
mircea miricioiu
16.01.2021, 11:51:12

cand spui toflea - brahasesti, nu mai trebuie sa pui si imagini.

-3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările