Piatra Neamţ

articolul anterior articolul urmator

Românul dispărut misterios de lângă soţie, la graniţa slovaco-ungară, a fost găsit. Unde era

22
23 Jun 2021 12:00:33
Autor: Dan Sofronia
Petrişor Pipirigeanu a fost depistat la o fermă FOTO Antena3
Petrişor Pipirigeanu a fost depistat la o fermă FOTO Antena3

Poliştii slovaci l-au găsit pe românul dispărut misterios de lângă soţie, într-o localitate de la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, în timp ce se întorceau din Anglia.

Cazul lui Petrişor Pipirigeanu, un tânâr din oraşul Târgu Neamţ, care fusese dat dispărut de către familie, are un deznodământ fericit, rămânând de acum încolo ca rudele şi cei apropiaţi să uite zilele de maximă tensiune cauzate de neverosimila întâmplare. 

Ieri seară, 22 iunie 2021, românul despre care nu se mai ştia nimic din data de 20 iunie a fost depistat de poliţiştii slovaci, conform postului de televiziune Antena 3. El a fost găsit la o fermă dintr-o localitate situată la câţiva kilometri de locul de unde fusese dat dispărut de către soţie, aproape de graniţa dintre Slovacia şi Ungaria. 

Nu se ştie motivul pentru care tânărul a plecat din autoturismul în care se afla partenera sa şi în ce împrejurări a ajuns la fermă. Odată depistat, românul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la o unitate medicală, deoarece se simţea slăbit, dar starea sa de sănătate nu punea mari probleme. 

Pentru a afla mai mai multe detalii despre acest ciudat caz, Adevărul.ro a încercat să contacteze rudele lui Petrişor Pipirigeanu, dar la cele două numere de telefon, care fuseseră date în mesajele postate pe reţelele de socializare pentru a da relaţii despre cel dispărut, nu a răspuns nimeni. Despre nemţean nu s-a mai ştiut nimic din seara zilei de 20 iunie, când era în localitatea slovacă Veky Kamenec, în apropierea vămii cu cealaltă ţară menţionată. 

Tânărul venea din Marea Britanie spre România, fiind însoţit de soţia sa. În jurul orei 22.00, a coborât din maşină, spunându-i partenerei câ merge să cumpere o sticlă de apă, dar nu a mai revenit la autoturism. În atare condiîii a fost dat dispărut, iar rudele s-au mobilizat şi au postat pe reţelele de socializare mesaje în care cereau ajutor celor care puteau  da relaţii despre  tânărul din Neamţ. 

„Distribuiţi vă rog! Dispărut de 12 ore la graniţa dintre Slovenia şi Ungaria, la aproximativ 5 kilometri de graniţă, între localităţile Velki Kamene din Slovacia şi Pecin, din Ungaria. Se numeşte Petrişor Pipirigeanu. Poartă un tricou albastru deschis Adidas şi pantaloni de trening verzi trei sferturi. Venea din Anglia spre România. Dacă treceţi prin zonă şi îl vedeţi anunţaţi poliţia sau contactaţi familia la numerele de telefon 0771/050.029 sau 0752.987.301. Vă mulţumim!“, scrisese pe Facebook naşa lui Petrişor Pipirigeanu. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Descoperire la Mănăstirea Văratec. Sticlă cu răvaş, găsită îngropată lângă mormântul Veronicăi Micle

Noapte de groază! Trădaţi de GPS şi misiunea Salvamont. „Orice idiot poate insera informaţii false“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

Popa Pius
23.06.2021, 12:21:45

A fost plecat puțin cu sorcova...

+13 (15 voturi)
CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
23.06.2021, 12:29:18

S-au certat in familie si el a plecat unde a vazut cu ochii!

-6 (30 voturi)
Zev Zevescu
23.06.2021, 12:47:10

Adevarul e ca uneori nevestele te pot aduce in starea asta :) Suntem rai si speculam.

-2 (32 voturi)
gigione delaDJ
23.06.2021, 13:10:39

Debut psihotic...schizo...n a mai ştiut de el...duceţi l la consult cît mai repede.

-5 (23 voturi)
_Turbatu_
23.06.2021, 13:13:19

A vrut sa scape de nevasta !! Dar l-a gasit nevasta... ce mai deznodamant "fericit"...

-3 (27 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările