Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Agenţia Europeană a Medicamentului a primit informaţii privind 415 cazuri de cheaguri de sânge la persoane vaccinate pentru Covid-19

2
18 Jun 2021 09:33:14
Autor: News.ro
Agenţia Europeană a Medicamentului. FOTO EPA
Agenţia Europeană a Medicamentului. FOTO EPA

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a primit informaţii privind 415 cazuri de cheaguri de sânge rare la persoane vaccinate pentru Covid-19, dintr-un total de peste 50 de milioane de oameni care au fost vaccinaţi cu vaccinuri ale AstraZeneca şi Johnson&Johnson, transmite Reuters.

În zona economică europeană au existat 10 posibile cazuri în rândul a aproape 6 milioane de persoane vaccinate cu vaccinul dezvoltat de J&J şi 405 cazuri în rândul a 45 de milioane de persoane vaccinate cu vaccinul AstraZeneca, a declarat Georgy Genov, director pentru supraveghere farmacologică la EMA.
 
Boala este cunoscută sub numele de purpură trombotică trombocitopenică.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Davide Isa revine
18.06.2021, 09:49:00

Multe cazuri de vatamare si deces sunt nedeclarate sau declarate si ascunse. In general, sunt mult mai multe cazuri datorate experimentarii cu seruri toxice (=proteina spike este partea patogena a virusului, adica o toxina).

-6 (8 voturi)
Edmond Wolf
18.06.2021, 11:51:56

Proteina Spike poate afecta orice persoană din lume mai puțin românii. Gena românească este nu doar insensibilă la proteina Spike dar în condiții de stress alimentar, se și hrănește cu ea. Adică gena românească mănâncă proteină Spike în loc de icre negre. Ăsta este și motivul pentru care în România nu s-au format nici cheaguri de sânge nici n-a existat măcar o persoană vaccinată care să moară din cauza vaccinurilor. La noi nu s-a interzis vaccinarea cu AstraZeneca sau cu Johnson&Jonhson tocmai pentru că pe noi nu ne afectează așa cum nu ne afectează nici faptul că se depozitează în țara noastră toate gunoaiele Europei. Slăbănogii și debilii din alte armate au nevoie de F35 noi-nouțe ca să lupte însă noi câștigăm războaiele și cu F16 casate și aruncate la fier vechi de portugheji. Tre să fim mândri că suntem români. Avem și cu ce ne mândri.

-4 (6 voturi)
Modifică Setările